Wednesday, January 23, 2019

Intimate Partner Violence of ook wel huiselijk geweld....

Bron: Craig Childress

De professionele term voor huiselijk geweld is Intimate Partner Violence (IPV).

De reden dat u 'verstoten ouders' wordt genoemd, is omdat u wordt 'gericht' op emotionele mishandeling door uw intieme ex-partner; emotioneel geweld. Je ex gebruikt het kind als een wapen uit wraak en vergelding tegen jou voor de scheiding.

Dat wist je al. Dat heb je altijd geweten.

Narcissistic-Borderline Parent: "Hoe durf je van mij te scheiden, ik zal het je laten zien. Je zult spijt hebben dat je van me scheidt. Ik zal je kind van je wegnemen Ik zal de liefdevolle band die je had met je geliefde kind vernietigen Het spijt me dat je van me gescheiden bent. Ik zal je ervoor laten lijden. '

Intimate Partner Violence (IPV), emotioneel misbruik van de ex-partner na scheiding, waarbij het kind als wapen wordt gebruikt.

De kinderen worden gebruikt door een narcistische / (borderline) echtgeno (o) t (e) -ouder om emotioneel de andere echtgeno (o) t (e) en ouder te misbruiken voor de echtscheiding.

Deze pathologie is een vorm van intiem partnergeweld (IPV) met betrekking tot emotionele mishandeling en traumatisering (complex trauma, traumatisch verdriet) van de beoogde ouder door een narcistische / (borderline) persoonlijkheid van de ex-partner.

En de forensische psychologie werkt samen met en is medeplichtig aan huiselijk geweld (IPV) en misbruik van de ouders die het doelwit zijn.

Mijn aanbeveling aan verstoten ouders is om tenminste zes maanden trauma-geïnformeerde behandeling te zoeken voor je PTSS (complex trauma, traumatisch verdriet). Ik raad u aan om deze therapie te zoeken bij een IPV-deskundige op het gebied van geestelijke gezondheidszorg.

Alle rapporten over psychische gezondheid rondom uw familie, door therapeuten en beoordelaars, moeten een speciale sectie bevatten om de mogelijkheid te onderzoeken van IPV-factoren die betrokken zijn bij de verstotende ouder door het kind te gebruiken als een wapen van macht, controle, overheersing en emotioneel misbruik gericht tegen de beoogde ouder (gericht op IPV).

Hoe werd telkens het potentieel voor IPV-gerichtheid op de verstoten ouder beoordeeld? Wat waren de bevindingen en conclusies? Dit moet worden gedocumenteerd in alle rapporten over psychische gezondheid rondom complexe echtscheidingen.

Hoe werd het potentieel voor mogelijk intiem partnergeweld (IPV) van de verstotende ouder ten opzichte van de verstoten ouder, met behulp van de kinderen als wapens voor emotioneel misbruik, beoordeeld? Wat waren de bevindingen en conclusies?

Alle gevallen. Hoe werd IPV beoordeeld? (emotioneel misbruik van de ex-echtgenoot die het kind gebruikt als wapen van wraak en vergelding voor de scheiding)

Wat waren de bevindingen en conclusies?

Als u een betrokken beroepsbeoefenaar in de geestelijke gezondheidszorg bent en NIET hebt geëvalueerd voor IPV ten opzichte van de verstotende ouder die het kind gebruikt als het wapen van wraak en vergelding voor de scheiding ... waarom niet?

Volgens mij als klinisch psycholoog is het nalaten om zelfs maar een tekortkoming te beoordelen, de plicht van de professional om te beschermen - de plicht om het beoogde ouderlachtoffer tegen IPV te beschermen.

Heb je beoordeeld? Nee? Hoe weet je dat dan?

IPV - Intiem partnergeweld - het emotionele misbruik van de verstoten ouder door de ex-partner als vergelding en wraak voor de scheiding, waarbij het kind als wapen wordt gebruikt.

We zijn klaar met het accepteren van het emotionele misbruik van doelgerichte ouders, en we zijn klaar met het accepteren van psychologisch misbruik van kinderen. hulpverleners en -professionals moeten hun werk doen.

No comments:

Post a Comment