Wednesday, January 31, 2018

Familierechtbanken en oudervervreemding

Er is maar één manier om familierechtbanken te hervormen en dat is door de overheid om van hen te verwachten dat ze geinformeerd zijn over trauma's.

Hoogconflict scheidingen zijn meer dan één ouder die een kind hersenspoelt om de beoogde ouder te verwerpen. Hoog conflict scheidingen is een verzameling van dodelijk trauma's. Het is de synergie van de belangrijkste bronnen van trauma in dit en de ons omliggende landen; ouderlijke geesteszieke, huiselijk geweld en psychologisch / emotioneel misbruik van kinderen.

1. Geestesziekten van ouders - één ouder maakt misbruik en verwaarloost zijn of haar familie vanwege hun narcistische en / of borderline persoonlijkheidsstoornissen.

2. Huiselijk geweld - de verstandelijk gehandicapte ouder gebruikt dwangbeheersing om de beoogde ouder bang te maken dat hij zijn of haar misbruikgedrag niet blootlegt.

3. Kinderpsychologisch / emotioneel misbruik en verwaarlozing wordt ook psychologische mishandeling genoemd. Dit samen met het leven met een ouder met een verstandelijke beperking, getuige zijn van huiselijk geweld, hoogconflictscheidingen (dat gaat al jaren door) en het verliezen van een ouder door vervreemding, komt neer op een ACE-score van 6+ uit de top 10 van negatieve jeugd ervaringen.

Bovendien is de enige kans voor onze kinderen om te herstellen van een trauma, te danken aan de liefdevolle veiligheid van de beoogde ouder, die op grote afstand, zo niet al uit het leven van het kind is gewist door de onjuiste beslissingen en oordelen van die 'professionals' in hoge -conflict scheidingen.

DE BODEMLIJN IS DAT HET OVERTUIGENDE TRAUMA VERLENGD IS EN WORDT GECENTALISEERD DOOR DE HIGH CONFLICT DIVORCES EN DROOM WORDT VOOR ONZE KINDEREN.
Kinderen van conflictharmonieuze scheidingen ontwikkelen psychische en lichamelijke gezondheidsproblemen waaronder, maar zijn niet beperkt tot:

depressie, angst, relationele problemen, met inbegrip van het overdragen van het trauma aan de volgende generatie (traumarepulaties), zelfdestructief gedrag zoals drugs- en alcoholmisbruik, en lopen een 5000% verhoogd risico op zelfmoord en educatieve en professionele problemen. Ze lopen ook een hoog risico op het ontwikkelen van kanker, hart- en longaandoeningen en sterven 20 jaar eerder dan zonder familierechttrauma.


No comments:

Post a Comment