Saturday, September 2, 2017

Zogenaamde PAS experts

Bron: Craig Childress

De Gardnerian PAS "experts" willen niet dat AB-PA ooit het licht ziet. Ze geven er niet om of AB-PA de pathologie oplost. Dat is niet relevant voor hen. Alleen zij mogen de pathologie oplossen. Het is hun spel - het is hun pathologie. Ik ben de buitenstaander. Ik ben geen onderdeel van hun club. Hoe durf ik erin te komen en gewoon de pathologie op te lossen.

De Gardnerian PAS "experts" willen niet dat AB-PA ooit het licht ziet. Zelfs als AB-PA voor tienduizenden kinderen en gezinnen een oplossing biedt voor hun nachtmerrie. De Gardnerische PAS-deskundigen zijn bereid je kinderen op te offeren voor de pathologie, in plaats van AB-PA in staat te stellen de pathologie op te lossen.

De Gardnerian PAS "experts" willen niet dat AB-PA ooit het licht ziet. De Gardneriaanse PAS "experts" zijn de (semi-bewuste) samenhangende bondgenoten van het pathogeen die de respons op de pathologie van het geestelijke gezondheidssysteem uitschakelen.

Lees hier het volledige artikel:

https://drive.google.com/file/d/0ByvW6-8xaRiEWW5xQkxxRDFueDQ/view?usp=sharing


Bent u ze ook al tegengekomen: zogenoemde experts in ouderverstoting? Mensen die beweren jou situatie te kunnen oplossen? Een uniek en enig concept hebben uitgevonden waarmee ze ouder en kind herenigen, maar hier wel bedragen vragen tot 3500 EURO. Bent u ze al tegengekomen? Zo ja, neem dan even contact op.

Wordt u hiermee ook geconfronteerd en wil u graag meer informatie, aarzel dan niet: ouderverstoting@jato.be

No comments:

Post a Comment